Cautare

61684 de rezultate pentru "listacu castigatorilor la reciclarea aparatelor electrice din 8 iulie 2011" (4.00 secunde)
Acestea vor asigura o treime din necesarul total de energie electrica a Google, avand 1.6 MW. De asemenea, in zona parcarilor pentru angajati au fost amenajate locuri speciale unde masinile electrice isi pot reincarca acumulatorii.
Vantul va sufla slab pana la moderat. ... Pe arii restranse, dimineata, in zonele joase de relief din est si sud-est si in depresiuni va mai fi ceata. ... La munte, vremea se va mentine calda.
Plenul Senatului a aprobat, in sedinta de azi, proiectul de lege privind energia electrica si organizarea si functionarea Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), care prevede, printre altele, si liberalizarea pietei energiei electrice, informeaza Agerpres.
In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea electricitatii pe piata, iar MEC spera ca acestea sa puna capat „smenurilor“ de tip Hidroelectrica - Energy Holding In curind vor exista noi proceduri pentru vinzarea energiei electrice pe piata, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
In cursul zilei si mai ales dupa-amiaza, vor fi innorari, temporar accentuate, averse si descarcari electrice, local in Oltenia, jumatatea de nord-vest a Munteniei, la deal si la munte, unde punctiform, cantitatile de apa pot fi mai insemnate si vor fi conditii de caderi de grindina.
Norvegia este tara europeana cu cele mai multe masini electrice. 80% dintre masinile noi vandute in Norvegia au fost electrice.
Daca in unele orase, precum Sibiu, serviciul de incarcare pentru masinile electrice nu mai este gratuit din acest an, la Cluj-Napoca autoritatile au anuntat ca, de anul viitor, si la statiile lor de incarcare se va plati.
Incepand de vineri, 16 februarie, oradenii au la dispozitie un nou magazin cu instrumente muzicale, intitulat sugestiv "Meloman SRL", magazin care s-a deschis pe Strada Moscovei, nr. ... chitare acustice, electro-acustice, electrice, bas-electrice, de mai multe marci cu renume: ... De asemenea, la vanzare sunt expuse instrumente de suflat:
Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina, in Maramures, Transilvania, local in Banat, Crisana, vestul Olteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
Parizienii au votat pentru interzicerea trotinetelor electrice pe strazile capitalei franceze. ... Parisul devine astfel prima capitala europeana care interzice trotinetele electrice, care trebuie sa dispara de pe strazi pana in august.
Germania este prima tara europeana care a ajuns la 1 mil. de masini electrice in circulatie. Cresterea cererii determina scaderea preturilor la EV-uri. In 2022, au fost inmatriculate 11.611 masini complet electrice in Romania.
Senatoarea Doina Federovici a sustinut o declaratie politica intitulata "CUM SE REFLECTA CRESTEREA ECONOMICA DIN ACEST AN IN VIATA ROMANILOR", pe care o puteti citi in continuare.
In intervalul 15 iulie, ora 14 - 17 iulie, ora 03, vor fi perioade in care instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse torentiale, descarcari electrice si, pe arii restranse, grindina si intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie.
Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? ... Problema nu este deficitul in primul rand, ci anume cati bani se vor strange, cu adevarat si nu pe hartie, la buget anul viitor si ce face Guvernul cu banii aceia.
La data de 11.09.2011, in jurul orei 03.10, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Bd. Kiseleff din sectorul 1, pe D.
La data de 19.11.2011, in jurul orei 02.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Str. Gheorghe Salomi din sectorul 3, pe C. Constantin de 41 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Mercedes fara a poseda permis de conducere.
La data de 09 februarie 2011, in jurul orei 07.40, P. VICTOR de 52 de ani din jud. ... Cand a ajuns la trecerea pentru pietoni de la intersectia cu str. ... Dumitru de 44 de ani din jud.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
La data de 29 iunie 2011, in jurul orei 15:14, politisti din cadrul Brigăzii Rutiere l-au depistat pe Calea Grivitei, sectorul 1, pe P. Sandu de 38 de ani, din jud.
Grupul Documentar Alfa (GDA) a intocmit un studiu pe marginea Uniunii Social-Liberale, alianta celor 3 partide din opoozitie: PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea a doua.
google-analytics.com